Bakgrunn

bildeJeg ble ferdig utdannet psykolog i Oslo, 1992. Jeg skrev hovedoppgave om Anoreksi/Bulimi. Ble spesialist i klinisk psykologi i Voksenpsykologi 1998, ferdig med utdanning i Barne- og Ungdomspsykologi 2002. Har også tatt videreutdanning som sakkyndig når det gjelder barnefordeling og lov om barn og foreldre og i forhold til alvorlige traumer.

Jeg har erfaring fra voksenpsykiatrisk poliklinikk i Drammen og Kongsberg (3 år). Erfaring med rusmisbrukere fra akuttavdeling for stoffmisbrukere og PUT , Psykiatrisk ungdomsteam (3 år). Arbeidet en periode i en forskningsstilling med trygdemedisin, Drammen.

Har arbeidet på en barne - og ungdomspykiatrisk poliklinikk, hvor jeg arbeidet mye med dårlig fungerende ungdom. Jeg har videre vært veileder, og leder av BUP og Akuttavdeling for stoffmisbrukere.

Jeg har opplæring i utviklingsstøttende prinsipper for barn hvor en gir tilbakemelding via videopptak (kalt Marte Meo metoden, brukes mye innfor barnehager/skole og barnevernet). Jeg har også kurs i teknikker som er spesielt egnet mht. bearbeiding av alvorlige traumer – TFT og EMDR (disse ligner litt på hverandre).